O nama

Naša priča počinje 1999 godine u malom uredu sa jednim zaposlenim u kojem smo dobili priliku steći znanje o industrijskim pećima i materijalima koji se koriste na visokim temperaturama. Od tada pa do danas visoka temperatura povezuje sve segmente naše ponude, a kroz stalno usavršavanje danas u svakom trenutku možemo ponuditi optimalno rješenje i proizvod najviše kvalitete.

Svi projekti u koje smo bili uključeni; od malih laboratorijskih peći do onih od nekoliko desetaka m3; postali su naša najveća prednost, te su stvorili preduvjete za pokretanje vlastite proizvodnje industrijskih peći.

Naša ponuda uključuje raznovrsne i inovativne proizvode najviše kvalitete, dok je tehnička i tehnološka podrška dio naše standardne usluge.

Danas sa ponosom možemo reći kako kupcima jamčimo energetski efikasan i dugoročno upotrebljiv proizvod pomoću kojeg ostvaruju prednost u odnosu na konkurenciju. Ostvareni projekti i zadovoljni kupci najbolji su dokaz da smo na dobrom putu i daju nam poticaj za daljnji razvoj i napredak.

Naš projekt je  „keramica.info“ u okviru kojeg smo sva naša usvojena znanja zaokružili cjelinu te sa punim pravom možemo reći da imamo najveću ponudu peći, opreme, strojeva, sirovina i ostalog za izradu keramičkih proizvoda. Ovakvim pristupom jedinstveni smo u regiji jer na jednom mjestu objedinjujemo proizvodnju, prodaju, savjetovanje i edukaciju na području keramike.

više...

Što proizvodimo

Industrijske peći koje imaju primjenu u raznim vrstama industrije (metal, keramika, staklo, ljevaonice, laboratoriji….), koriste se na temperaturama sve do 1750°C. Osim u industriji naše peći koriste se u obrtima, školama, vrtićima, visokoškolskim ustanovama, ustanovama za rehabilitaciju, te hobi aktivnostima.

Što nudimo / prodajemo

Osim industrijskih peći naša ponuda uključuje izolacijske i vatrostalne materijala za temperature sve do 1800°C, mjerno-regulacijsku opremu, rezervne dijelove za industrijske peći, razne vrste tehničkih tekstila, brtvene materijale , proizvode na bazi tinjca, sirovine za industriju keramike (gline, keramičke mase, glazure itd), strojeve i opremu koji se koriste u proizvodnji keramičkih proizvoda.

Koje usluge pružamo

Servisi i održavanje industrijski peći značajan su dio naše svakodnevnice. Vašu staru peć  ponovno možemo vratiti u život i pri tome vam ponuditi rješenje koje može sadržavati bolju izolaciju, bolje grijače ili bolje upravljanje i regulaciju temperature. Takvim pristupom vaša peć može i u budućnosti biti pouzdan stroj sa manjom potrošnjom energije i boljom regulacijom temperature.

Prije
Poslije

Što vas možemo naučiti

Kod nas možete naučiti kako odabrati najbolju glinu ili glazuru za vaš keramički proizvod, kako raditi na lončarsko kolu, kako oblikovati predmete od gline ili kako rješavati probleme sa glinama i glazurama. Savjetovati ćemo Vas kako odabrati peć za keramiku koja je najbolja za vas te kako je pravilno podešavati i koristiti.

Društvene mreže.

Partneri